De belangrijkste hulpprogramma's van Google

09-05-2014   |   Door: Paul van Deursen

Google heeft ontzettend veel tools en biedt hiermee mogelijkheden voor website beheerders om de zoekresultaten te beinvloeden of te verbeteren. Hier een overzicht van de belangrijkste Google tools.

Lees meer

Wat is een goede domeinnaam voor SEO?

24-11-2013   |   Door: Paul van Deursen

Google heeft in verschillende communicaties aangegeven dat de aanwezigheid van het zoekwoord in de URL van invloed is op de positie in de zoekresultaten van dat zoekwoord. Hoe gebruikt u deze kennis en hoe kiest u het juiste domein voor uw nieuwe website?

Lees meer

Google Analytics

31-10-2013   |   Door: Paul van Deursen

Met de hulpmiddelen van google, analytics en webmastertools komt u veel te weten over ue website. U verzamelt statistieken als de bounce rate, click through rate, mobiel gebruik en nog veel, véél meer. In dit artikel leggen wij de belangrijkste tools uit, vertellen we waar u ze vindt en wat u ermee kunt.

Lees meer

Rich Content

09-10-2013   |   Door: Paul van Deursen

Dat goede content belangrijk is hebben we uitgelegd in het artikel content is king. Maar wanneer is content goed? Wat moet jij doen om ervoor te zorgen dat jouw content de website verder omhoog helpt in de zoekmachines?

Lees meer

Content is King

18-09-2013   |   Door: Paul van Deursen

Er zijn meer dan 200 factoren die bepalen hoe hoog jouw website scoort in de zoekmachines. Velen van deze factoren houden echter verband met één bovenliggende factor; content. Zonder goede, uitdagende en unieke content zal jouw website niet hoog kunnen scoren en wordt je dus online niet snel gevonden.

In dit artikel leggen we je verder uit waarom content zo belangrijk is.

Lees meer

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de SEO hulp nieuwsbrief