Over het Seo Hulpje

Wanneer u de touwtjes van uw website (gedeeltelijk) uit handen geeft, wilt u natuurlijk wel weten aan wie u deze touwtjes overhandigt. Geheel begrijpelijk en daarom vertellen wij graag over wie wij zijn.

Wij?

Paul van DeursenIk zal eerst uitleg te geven over de keus die ik heb gemaakt door op deze website in de 'wij' vorm te schrijven. 'wij' hoort namelijk eigenlijk 'ik' te zijn. Deze website wordt volledig onderhouden door mij, Paul van Deursen. Er zijn meerdere redenen waarom ik toch de website in de 'wij'-stijl schrijf. Ten eerste ben ik geen designer of developer. Hiervoor werk ik samen met het ervaren webdesign bureau Dudesquare uit Haarlem. Zij helpen mij met deze onderdelen van websites en adviseren mij. Ook maak ik indien nodig en gewenst gebruik van professionele contentschrijvers. Bovendien is mijn verwachting, gezien de overweldigende respons die ik vooralsnog heb ontvangen over het idee van deze website, dat ik binnen afzienbare tijd het werk niet meer alleen kan doen. 'Ik' wordt tegen die tijd dan alsnog 'wij'.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in 2011 als bedrijfseconoom. Daarna heb ik enige tijd in Istanbul gewoond en ondertussen woon ik in Monza, Italië. Zonder de talen nog machtig te zijn heb ik besloten dat het beter is om voor mezelf te beginnen, dan in deze economische crisis tijd te verspillen aan het schrijven van motivatie- en sollicitatiebrieven. Zo begon ik mensen te helpen met hun websites, content te schrijven, webshops te vullen en te vertalen. Hierbij ging mijn interesse steeds meer uit naar de marketing van de websites. Hoog scoren in google om online gevonden te worden blijkt voor veel bedrijven de beste manier om klanten te vinden. Ik kwam erachter dat dit een studie op zich is, maar wel een die ik ontzettend leuk vind. Veel ondernemers hebben zelf niet de tijd om deze studie te doen, en op die manier begon mijn idee voor deze website.

Kortom

Uit bovenstaand kunt u als aandachtig lezer een aantal kwalificaties halen die voor u van belang zijn. Ik ben:

  • Commercieel ingesteld
  • Ondernemend
  • Avontuurlijk
  • Behulpzaam
  • Afgestudeerd aan de universiteit
  • Heb de juiste contacten
  • Effectief

Wilt u nog meer weten over mij?
Neem dan contact op