Allround SEO Pakket

Wij doen de zoekmachine marketing voor u

U wilt ondernemen en de zoekmachine optimalisatie graag over laten aan professionals? Wij snappen dit en daarom bieden wij u het Allround SEO pakket aan, waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het presteren van uw website. Continu houden wij uw website in de gaten en voeren updates uit waar nodig.

 

Koop het allround SEO pakket

 

Inhoud Allround SEO pakket
Prijs €149,99
p. maand
Website analyse Included
Zoekwoorden analyse Included
Concurrentie analyse Included
Opstellen plan van aanpak Included
Optimaliseren 10 belangrijkste pagina's Included
Nieuwe indexering va de website Included
Rapportering resultaten Included
SEO Tips Included
Optimaliseren nieuwe content Included
Monitoring Included
Toevoegen nieuwe content Included
Linkbuilding Included
Conversie optimalisatie Included
Optimaliseren hele website Included

Onze aanpak

Nadat u het Allround Seo Pakket hebt aangeschaft zullen we contact met u opnemen, om te bepalen waar voor u en uw website de grootste kansen liggen. Vervolgens voeren wij verschillende analyses uit, op basis waarvan we een plan van aanpak maken. De aanpak zullen we met u doornemen. Hierna wordt de volledige website voorzien van een complete update, in eerste instantie voor de 10 belangrijkste pagina's en vervolgens ook voor de rest van de website.

Na de eerste update

Nadat de eerste update is uitgevoerd stoppen wij niet met onze service. Onze ervaring is namelijk dat een eenmalige update niet voldoende is om hoog te blijven scoren. Uw concurrenten zitten niet stil, de manier waarop zoekmachines uw positie bepalen verandert, en ook uw bedrijf en uw branche gaan met de tijd mee. Nieuwe kansen kunnen zich voordoen en hierop wilt u direct inspringen. Met het SEO Allround pakket houden wij uw website constant in de gaten en voorzien wij deze van updates en content waar nodig. Bovendien verzorgen wij gerichte linkbuilding om ervoor te zorgen dat de reputatie van uw website zal verbeteren en daarmee ook de positie in de zoekmachines, zodat uw website beter online gevonden wordt.

Nieuwe content

Een probleem dat wij tegenkomen bij veel van de websites die wij helpen is een gebrek aan goede content. Bovendien is het voor de zoekmachines belangrijk om te zien dat een website in beweging is en leeft. Een belangrijke manier om dit te doen is het plaatsen van nieuwe pagina's. Als u het onderwerp en de content aanlevert, zullen wij voor u één keer in de maand een nieuwe pagina plaatsen, geschreven in de stijl van uw bedrijf en direct seo geoptimaliseerd.

Linkbuilding

Ondanks dat google zelf aangeeft dat linkbuilding steeds minder belangrijk wordt en het niet de focus moet zijn om betere posities te behalen in de zoekmachines, bepaalt het nog altijd voor een belangrijk deel welke websites bovenaan staan. Wij voeren voor u linkbuilding uit, maar enkel bij door google gerespecteerde websites.

Altijd bereikbaar

Heeft u opmerkingen over de website, ziet u nieuwe kansen, wilt u iets varanderd zien? Dan zijn wij altijd voor u bereikbaar en zullen wij bij aanschaf van het Allround SEO Pakket op korte termijn op zoek gaan naar een passende oplossing.

 

Neem direct contact op voor meer informatie