Seo Boost Pakket

Wij helpen u op weg om online gevonden te worden

Vaak hebben websites een grondige aanpak nodig. Nieuwe content, herschrijven van bestaande content, nieuwe pagina's, een nieuwe indeling en noem maar op. Dit is erg veel werk, waar u als ondernemer vaak niet op zit te wachten. Voor slechts €74,99 per maand nemen wij u dit werk grotendeels uit handen. Wij zullen grondige analyses uitvoeren op uw website, op de beste zoekwoorden en op uw concurrenten. Op basis hiervan updaten wij de 10 belangrijkste pagina's op uw website en zorgen hiermee voor een flinke boost in de zoekresultaten.

 

Koop het boost pakket en laat ons u helpen 

 

Specificaties SEO Boost pakket
Prijs €74,99
p. maand
Website analyse Included
Zoekwoorden analyse Included
Concurrentie analyse Included
Opstellen plan van aanpak Included
Optimaliseren 10 belangrijkste pagina's Included
Nieuwe indexering va de website Included
Rapportering resultaten Included
SEO Tips Included
Optimaliseren nieuwe content Included
Monitoring Included
Toevoegen nieuwe content Niet in dit pakket
Linkbuilding Niet in dit pakket
Conversie optimalisatie Niet in dit pakket
Optimaliseren hele website Niet in dit pakket

Onze aanpak

Na aanschaf van het boost pakket gaan wij als volgt te werk;

 • Wij voeren uitvoerige analyses uit op:
  - uw website
  - de beste zoekwoorden voor uw branche
  - uw grootste concurrenten
 • Plan van aanpak op basis van de analyses
 • Kort overleg met u over de aanpak
 • Optimalisatie 10 belangrijkste pagina's
 • Opnieuw indexeren van de volledige website
 • Uw website zal online beter gevonden worden

Het grootste deel van het werk zal liggen in de optimalisatie van de content op de website. Wij zullen onder andere de menustructuur verbeteren, teksten herschrijven en indelen, foto's resizen, alt-tags, meta-tags, micro-data, interne links en linktitels toevoegen en de pagina's waar mogelijk voorzien van rich content. Indien u niet weet wat dit allemaal inhoudt, geen probleem, want wij doen dit voor u.

Wat te doen na de boost?

Nadat wij uw website de broodnodige boost hebben gegeven zult u zien welk effect dit heeft. Maar wij zijn nog niet klaar. Samen met u gaan wij de content verder optimaliseren aan de hand van onze monitoring. Wij voorzien u hierbij van handige SEO tips en staan voor u klaar als u dat wenst. Wanneer u nieuwe content toevoegt op de site, weet u door onze tips waar u op moet letten. Wij controleren de nieuwe content om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd heeft gezien. Op onze blog vindt u ook een schat aan informatie over hoe u dit het beste kunt doen.

Een website bijhouden is een constant proces

Daarom stoppen wij niet na het geven van de eerste boost. Als er na de boost geen updates meer uitgevoerd worden, zullen de zoekresultaten langzaam weer verslechteren in plaats van verbeteren. Uw concurrenten zitten natuurlijk ook niet stil. Daarom houden wij gedurende zes maanden de website in de gaten, voeren verdere optimalisaties uit en adviseren wij u waar nodig. Bovendien wordt de door u nieuwtoegevoegde content geoptimaliseerd. Wilt u dat wij de gehele website onder handen nemen en nieuwe content voor u toevoegen? Dan kunt u ook gebruik maken van ons Allround Seo Pakket. Bij aanschaf van een Boost pakket kunt u ook altijd upgraden naar dit allround pakket.

Linkbuilding

Bij het boostpakket voeren wij geen linkbuilding voor u uit. Als u ook gebruik wilt maken van onze linkbuilding dient u gebruik te maken van het allround seo pakket.

 

Koop het boost pakket en laat ons u helpen