Onze Seo Pakketten

Elke website is anders en bevindt zich in een ander stadium van volwassenheid. Daarnaast heeft iedere website eigenaar zijn eigen ideeën. Wij springen hier op in met drie verschillende SEO paketten die u bij ons kunt afnemen. U kunt gratis SEO advies krijgen, toegespitst op uw website. Een boost, waarin wij eerst uw website zullen optimaliseren en deze samen met u verder zullen verbeteren. Of u kunt kiezen voor het allround pakket waarbij wij de website niet alleen de boost geven door hem te optimaliseren, maar ook zullen wij voor u de website constant monitoren en bijhouden. U heeft er dan eigenlijk geen omkijken meer naar en kunt u toespitsen op hetgeen u het beste kunt; ondernemen.

 

3 Gratis Seo Tips

Zelf aan de slag

Na aanmelding voor onze nieuwsbrief zullen wij binnen 48 uur uw website bezoeken en 3 belangrijke SEO tips geven om uw website te verbeteren voor de zoekmachines. U zult zien dat na het goed implementeren van de verbeteringen uw website al enigszins beter zal presteren.
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.

 

Seo Boost Pakket

Wij helpen u op weg

Het Boost pakket is allereerst een grondige verbetering van de belangrijkste pagina's op uw website. Op basis van analyses van uw website, de concurrenten en de beste zoekwoorden maken wij een plan van aanpak en zullen wij uw website optimaliseren. Hierna gaan we gedurenden minimaal zes maanden samen met u op zoek naar mogelijkheden om de website nog verder te verbeteren en helpen wij u met de zoekmachine optimalisatie. Met het boost pakket ziet u in korte tijd vaak al een mooie jump van uw website in de google zoekresultaten.

Wanneer u het SEO boost pakket aanschaft, kiest u ervoor om zelf nieuwe content op de website te plaatsen, wij zullen deze dan telkens optimaliseren of u hierbij helpen. De hulp die wij u bieden zal uw website flink laten stijgen. Het is helaas niet mogelijk om absolute cijfers te overleggen, aangezien de concurrentie voor iedere markt verschillend is, maar een forse verbetering kunnen wij garanderen. Dit pakket is voor veel MKB'ers en ZZP'ers een goede oplossing.
Vind hier alle details over het boost pakket.

 

Allround Seo Pakket

Wij doen het voor u

Met het allround SEO pakket stelt u uzelf in staat om te focussen op zaken waar u goed in bent, terwijl wij voor u de website in de gaten houden. Het allround SEO pakket bestaat naast de optimalisatie van uw website uit het continue monitoren van de site om deze verder te optimaliseren, linkbuilding en het plaatsen van nieuwe, geoptimaliseerde content voor u. Met dit pakket zal uw website blijven stijgen in de zoekresultaten en zal ook uw conversie verbeteren.

Bij aanschaf van het allround SEO pakket kunnen wij uw website geleidelijker optimaliseren, updaten en dit constant voor u bijhouden. De noodzakelijke linkbuilding wordt ook door ons verzorgd. Met dit pakket heeft u eigenlijk geen omkijken meer naar de website. Na 6 maanden kunt u iedere maand uw contract opzeggen. Houdt er rekening mee dat zonder constante aandacht uw website weer langzaam terrein zal verliezen ten opzichte van uw concurrenten.
Hier vindt u alle details over het allround pakket.

SEO is een duurzaam proces

Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Wanneer u besluit dat wij u helpen met de optimalisatie van uw website, dan is het heel goed mogelijk dat de resultaten een flinke jump maken. Echter uiteindelijk telt alleen een top-10 notering in de zoekresultaten, die plekken krijgen ook daadwerkelijk de meeste bezoekers. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de eerste drie plekken goed zijn voor rond de 80% van de klikken. Om in de top-10, of nog hoger te komen is meer nodig dan de eenmalige boost. Na de eerste optimalisatie van de website, dient deze in de gaten gehouden te worden. Rankt de website wel voor de juiste keywords, kan er nog iets verder verbeterd worden? Dient er nieuwe content te worden toegevoegd? En uiteraard linkbuilding. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces en vereist constante aandacht.

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de SEO hulp nieuwsbrief

De belangrijkste hulpprogramma's van Google

09-05-2014

Google heeft ontzettend veel tools en hulpprogramma's en biedt hiermee mogelijkheden voor websitebeheerders om de zoekresultaten te beinvloeden of te verbeteren. Hier een overzicht van de belangrijkste Google tools.